Εκκίνηση
  • Σχετικά με Can Stock Photo
  • Πως γίνεται η λήψη των φωτογραφιών
  • Αναζήτηση φωτογραφιών
  • Πουλήστε δικές σας Εικόνες / Κλιπ

Πουλήστε δικές σας Εικόνες / Κλιπ

Πώς μπορώ να αρχίσουν να πωλούν τις εικόνες μου;

1) Δημιουργία λογαριασμού

Είναι εύκολο, είναι δωρεάν, και αυτό είναι που απαιτείται.

2) Συμπληρώστε την αίτηση

Συμπληρώστε μια απλή αίτηση και να υποβάλουν 3 εικόνες. Θα εξετάσουμε γρήγορα την αίτησή σας και να πάρετε πίσω σε σας - συχνά την ίδια ημέρα.

3) Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας

Μόλις ολοκληρώσαμε μια πλήρη αναμόρφωση της διαδικασίας υποβολής μας με έμφαση στην ταχύτητα. Can Stock Photo SpeedSubmit 's ™ σύστημα σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία και να τα υποβάλουν μέσα σε λίγα λεπτά.

4) Κερδίστε προμήθεια

Κάθε φορά που μία από τις εικόνες σας από το διαδίκτυο, θα κερδίσετε μια προμήθεια. Επίσης, αν σας παραπέμψει σε έναν άλλο φωτογράφο μας, θα κερδίσετε $5 USD για κάθε 50 φωτογραφίες που πωλούν.


Η προμήθεια αυτή περιγράφεται με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: Πρόγραμμα Πληρωμών

Γιατί θα πρέπει να υποβάλουν τις εικόνες μου σε Can Stock ;

Κερδίστε χρήματα

Οι φωτογράφοι μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας, και εμείς την ανάλογη αντιμετώπισή τους! Δίνουμε μια καλή προμήθεια για αγορές μόνο εικόνα στην Can Stock Photo (χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης). Φωτογράφοι ποτέ δεν θα χρεωθείτε με ένα σεντ για τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών τους. Μπορείτε πάντα να διατηρούν την κυριότητα των εικόνων σας, και τη στιγμή που θα κερδίσουν $50,00 USD , μπορείτε να ζητήσετε PayPal μετρητά-out, ή $100,00 USD για ταχυδρομείται επιταγή ή μεταφορά Moneybookers.

Πουλήστε τις φωτογραφίες σας για Fotosearch

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι φωτογραφίες σας θα εκπροσωπούνται αυτόματα σε Fotosearch, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς απόθεμα φωτογραφία του κόσμου. Αυτό θα επιτρέψει τις εικόνες σας για να λάβετε μέγιστη έκθεση και τις δυνατότητες της αγοράς. Οι εικόνες σας παραμένουν ελέγχεται μέσω της Can Stock Photo , και τις πωλήσεις σας σε Fotosearch θα εκπροσωπούνται άμεσα στο λογαριασμό σας εδώ!

Υποβάλλοντας τις εικόνες σας είναι ένα αεράκι

Το σύστημα μεταφόρτωσης του Can Stock είναι ένα από τα ταχύτερα συστήματα υποβολής που υπάρχουν. Χρησιμοποιήστε τη γρήγορη σύνδεση FTP μας για τη μεταφόρτωση των αρχείων σας, ή δοκιμάστε το δυναμικό μας μεταφορτωτή για να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας κατευθείαν στους διακομιστές μας. Σας βοηθούμε επίσης να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας με τη χρήση εκδόσεων οπτικών μοντέλων που σας επιτρέπουν να υποβάλετε έως και 20 εικόνες ταυτόχρονα.

Εγγραφείτε τώρα και να ενταχθούν αυξανόμενη κοινότητα μας 104.141 φωτογράφους.